logo-sint-vincentius-colors
logo-sint-vincentius-colors

"Samen zorg dragen voor elkaar" . Geïnspireerd door dit motto en vanuit de christelijke inspiratie biedt  Woonzorgcentrum Sint-Vincentius totaalzorg  afgestemd op de wensen en behoeften van haar bewoners. Onze multidisciplinaire en zelforganiserende teams  geven warme en kwaliteitsvolle zorg in het woonzorgcentrum en het kortverblijf.  Personen met dementie zijn welkom op de beschermde afdeling waar de begeleiding en de werking zijn aangepast aan het specifieke zorgprofiel van bewoners met dementie. In het hartje van Ekeren willen we zo een hartelijke thuis bieden aan 86 ouderen.

Samen zorg dragen voor elkaar

Getuigenissen bewoners

"Jeanneke ken ik van vroeger, van zien. Hier kwamen we elkaar terug tegen en zijn we goede vrienden geworden. Samen drinken we af en toe een glaasje advocaat en eten we snoepjes. We kijken ook graag samen naar Blokken."
- Paula

"Ik kan niet twitteren, dat is niet van onzen tijd. Na 17 jaar hier, heb ik nog geen spijt!"
- Bertha

"Mijn man wou nooit naar een rusthuis. Hij zei tegen me dat ik maar moest gaan en dat hij wel naar mij zou waaien (ons huis stond tegenover het rusthuis nvdr). Maar toen we hier binnenkwamen heeft hij nooit gereclameerd en is hij hier altijd heel graag geweest en ik ook. We worden hier goed verzorgd."
- Paula

"Ik help mijn buurvrouw aan de tafel 's middags door haar in het oog te houden of ze haar pillen wel neemt en ze niet in haar glas water of melk gooit. Zo dragen we samen zorg voor elkaar."

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.