logo-sint-vincentius-colors
logo-sint-vincentius-colors

Bezoek

Cafetaria

Onthaal

Bereikbaarheid

Bezoek

Bezoek van familie en vrienden is steeds welkom. De bezoekuren zijn volledig vrij.  We vragen om rekening te houden met de verzorgingsmomenten.  Na 10.30 uur is de drukste verzorgingsperiode voorbij. U bepaalt zelf op welke uren u al dan niet bezoek ontvangt. De buitendeur wordt buiten de kantooruren omwille van veiligheidsredenen gesloten. Bezoekers kunnen dan gebruik maken van de toegangscode die elke bewoner ontvangt, of kan aanbellen.

Cafetaria

U en uw familie, vrienden en kennissen zijn van harte welkom in onze cafetaria. U kan hier iedere dag terecht voor een gezellige babbel en een drankje van 13u30 tot 16u30. Het cafetaria bevindt zich op het gelijkvloers en biedt uitzicht op de tuin.

 

U kan ook steeds gezellig samen zitten met uw bezoek in de leefruimtes of in de zithoekjes.

Onthaal

Wij willen graag een open en ver-antwoord-elijk huis zijn. Iedere dag van 8u00 tot 16u30 (uitgezonderd middagpauze, weekend- en feestdagen) staan onze administratieve medewerkers u graag te woord aan het onthaal. 

Bereikbaarheid

Adres Hoofdingang

Molenaarstraat 61

2180 Ekeren

 

Met de auto (Zie kaartje rechts)

Met het openbaar vervoer

De lijn, bussen 770,730,720; halte Ekeren Markt of Ekeren Molenstraat op 300m wandelafstand

NMBS, station Ekeren, op 1,5 km wandelafstand

 

Maatschappelijke zetel

VZW Woonzorgcentrum Sint-Vincentius

Dorpstraat 32

2180 Ekeren

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.