logo-sint-vincentius-colors
logo-sint-vincentius-colors

Kortverblijf

Aanbod

Prijs

Inschrijvingen

Kortverblijf

Woonzorgcentrum Sint-Vincentius beschikt over 10 woongelegenheden kortverblijf. 

 

Kortverblijf is  een tijdelijke opvang voor zorgvragende ouderen. Er kan een beroep op gedaan worden wanneer de mantelzorger toe is aan vakantie of even niet kan instaan voor de zorg.  Een kortverblijf kan ook een brug vormen tussen een verblijf in het ziekenhuis en de terugkeer naar huis. De oudere kan er nog verder herstellen en op adem komen terwijl alle regelingen getroffen worden om de thuissituatie uit te rusten met wat nodig is. 

 

De opvang in het centrum voor kortverblijf kan max 3 maanden per kalenderjaar, waarvan max 2 maanden opeenvolgend. De duur van elk kortverblijf is minimum één week. 

2016 11 12 Website_Page_14_Image_0001

Aanbod

De kamers voor kortverblijf bieden dezelfde faciliteiten als deze van het woonzorgcentrum. De woongelegenheden maken integraal deel uit van de woonkernen van het woonzorgcentrum.

 

Gebruikers van kortverblijf nuttigen de maaltijden samen met de bewoners van het woonzorgcentrum in de gezellige eet-leef- en zitruimte. Ook alle activiteiten en gemeenschappelijke ruimtes staan open voor gebruikers van kortverblijf.

2016 11 12 Website_Page_15_Image_0001

Prijs

De dagprijs is dezelfde als voor een verblijf in het woonzorgcentrum. Verwittig steeds uw mutualiteit voordat u in kortverblijf komt. Een deel van de dagprijs wordt namelijk door uw ziekenfonds terugbetaald. Deze tegemoetkoming is verschillend per mutualiteit.

Inschrijvingen

Het is belangrijk tijdig te boeken voor een verblijf in het centrum voor kortverblijf.  Stuur ons het ingevulde inschrijvingsformulier toe samen met een Katzschaal ingevuld door uw huisarts of thuisverpleegkundige of contacteer Walter Penders, onze opnameverantwoordelijke.

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.