logo-sint-vincentius-colors
logo-sint-vincentius-colors

Missie, visie en waarden

In Woonzorgcentrum Sint-Vincentius streven we naar tevreden bewoners, naasten én medewerkers.

 

De slogan 'Samen zorg dragen voor elkaar' is hierbij onze leidraad. Samen werken we er aan onze doelen te bereiken door er te zijn voor elkaar: medewerkers en vrijwilligers voor bewoners en hun naasten, medewerkers voor vrijwilligers en vice versa, bewoners voor medewerkers en vrijwilligers,  enz. 

We zorgen voor elkaar.

 

Onze vier kernwaarden zijn:

Hartelijkheid / Verbondenheid / Verantwoordelijkheid / Deskundigheid 

Aan medewerkers vragen we deze  waarden in hun dagelijkse handelen voor ogen te houden en waar te maken.  

Bouwplannen

In 2014 startte Woonzorgcentrum Sint-Vincentius met het bouwen aan een nieuwbouw om zich verder te profileren als hedendaags zorgkruispunt in de regio Ekeren centrum. Naast een woonzorgcentrum zullen er ook andere diensten ouderenzorg worden aangeboden zoals kortverblijf, dagopvang en assistentiewoningen. 

 

De eerste fase van het nieuwbouwproject werd geopend in december 2016. Dit deel van de nieuwbouw huist het woonzorgcentrum en het centrum voor kortverblijf. 

 

De tweede fase start in 2019 met de sloop van de oude gebouwen aan de kant van de Dorpstraat. Een nieuwe infrastructuur wordt hier gebouwd waarin het dagcentrum en 20 assistentiewoningen zullen worden ondergebracht. 

 

2016 11 12 Website_Page_27_Image_0001
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.