Dorpsdag zondag 4 juni 2023

16/05/2023 - 15:02

Geniet u samen met ons van de Dorpsdag en Bierpruverfeesten tijdens Heerlijk Ekeren?

U zal het wellicht wel al vernomen hebben. Vanaf dit jaar vormen de jaarlijkse Dorpsdag en de Bierpruverfeesten samen één groot evenement, Heerlijk Ekeren. Stip dus alvast 4 juni aan op uw kalender. Tal van verenigingen, stedelijke diensten, scholen, handelaars én brouwers zullen die dag de handen in elkaar slaan om ervoor te zorgen dat deze zondag één groot feestelijk gebeuren zal worden. Hierbij kunnen ze bovendien ook rekenen op de muzikale klanken van: ‘Harmonieorkest Labore et Constantia’, de ‘Bigband Sint-Cecilia’ en coverbands: ‘The Frontbrakers’ en ‘Boney & The Fannies’.

Een vernieuwde versie van de vertrouwde Dorpsdag dus die, net als ons woonzorgcentrum dankzij de nieuwbouw, een gedaantewissel heeft ondergaan. We maken van de gelegenheid gebruik om onze “ nieuwe” deuren open te stellen voor het grote publiek en nodigen voorbijgangers uit om de sfeer van ons huis op te snuiven.

We doen ook graag een warme oproep aan familie, vrienden en mantelzorgers om samen met hun dierbaren de kans te grijpen ten volle van deze dag te genieten. Samen kuieren door de Ekerse straten, genieten van een lekkere snack of een lokaal biertje en ongedwongen ontmoetingen met oude bekenden of nieuwe gezichten, zijn voor onze bewoners momenten van onschatbare waarde. Wij hopen u daarnaast ook aan onze stand te mogen begroeten. Onze medewerkers doen actief mee, maar extra helpende handen zijn ook steeds van harte welkom.

Wees erbij!