Onze werking

Onze werkingOnze werkingOnze werkingOnze werking

Samen zorg dragen voor elkaar

In Woonzorgcentrum Sint-Vincentius vinden we het belangrijk niet alleen zorg te dragen voor onze bewoners en hun naasten, maar zeker ook voor onze medewerkers! Als medewerkers zich gedragen voelen door een open en ondersteunend beleid, kunnen zij op een verantwoordelijke en kwaliteitsvolle wijze zorgen voor onze bewoners en hartelijke relaties met hen uitbouwen.


Zelforganiserende teams

In Woonzorgcentrum Sint-Vincentius werken we in vaste teams per woonkern. De teams zijn multidisciplinair samengesteld. Zorgkundigen, verpleegkundigen, schoonmaaksters, logistiek medewerkers, ergotherapeuten, animatoren en kinesisten worden als team toegewezen aan een groep bewoners. Deze teams krijgen de ruimte om zo veel mogelijk aspecten van de zorg- en de dienstverlening aan hun bewoners te organiseren, te regelen en uit te voeren. Het gehele team draagt samen de verantwoordelijkheid.

Het team verdeelt en organiseert de taken onderling. Iedereen vertrekt vanuit haar/zijn eigen functieprofiel en talenten. De taken die niet aan een functieprofiel zijn toegewezen worden verdeeld over alle teamleden. Zo creëren we actieve jobs met veel regelruimte en een breed takenpakket.

Een teambegeleider leidt de samenwerking binnen het team in goede banen en begeleidt het team naar het behalen van hun doelstellingen. De teambegeleider moedigt de leden van het team aan en ondersteunt hen in het opnemen van hun verantwoordelijkheden.


Wat mag je van ons verwachten?

  • We bieden je een afwisselende job met een breed takenpakket in een huis met een hart!
  • We vinden het heel belangrijk dat onze medewerkers mee kunnen denken en hun steentje kunnen bijdragen aan het reilen en zeilen in huis.
  • Als zelfstandige teamplayer in een zelforganiserend team kan je jouw talenten en creativiteit ten volle ontwikkelen en inzetten voor onze bewoners.
  • We bieden ruimte en de nodige vorming om je als professional en als mens verder te ontplooien.

Onze vacatures:

Wij verwelkomen ook:

Onze waarden:

  • Hartelijkheid
  • Verbondenheid
  • Verantwoordelijkheid
  • Deskundigheid